top of page
  • Obrázek autoraaesthebrowstudio

LAMINOVANIE - ABSOLÚTNY HIT V ÚPRAVE OBOČIA

O obočí viem takmer všetko. Koniec koncov, nie je to len moja práca, ale predovšetkým veľká vášeň :) Preto sa neustále vzdelávam a vyhľadávam najnovšie trendy v oblasti úpravy obočia a rias, ktorým je nepochybne aj laminovanie. Som nesmierne rada, že Vám môžem ponúknuť laminovanie obočia, ktorá si rýchlo získala srdcia mojich klientiek. Chcete vedieť či je vhodná aj pre vás?


Laminácia obočia je pre vás, ak:

- sú chĺpky vášho obočia neposedné, spurné a rastú rôznymi smermi - je obočie tenké / úzke (vtedy ho vieme rozšíriť až o 100%)

- obočie je tuhé a rastie smerom nadol, má nesprávny smer

- vám farbenie nevydrží veľmi dlho


Aká je výhoda tejto procedúry? Jej účinkom sa môžete tešiť približne 1 - 1,5 mesiaca. Na laminovanie obočia potrebujeme asi 45 minút, v prípade, že ho chcete súčasne skombinovať so stylingom obočia (farbenie a úprava obočia pinzetou), potom sa trvanie postupu predlžuje na približne 1 hodinu 15 minút.


Ako procedúra prebieha? Na začiatku aplikujem prípravok, po ktorom obočie zmäkne a je náchylné na styling - správne ich usporiadam a dám im požadovaný smer. Potom aplikujem prípravok, vďaka ktorému je účinok fixovaný. V ďalšej fáze používam prípravok, ktorý chráni obočie pred vonkajšími faktormi a vďaka ktorému sa celý efekt ďalej posilňuje.

Pravdepodobne si kladiete otázku: „Je však moje obočie vhodné na laminovanie?“. Každopádne! Procedúru je možné vykonať na akomkoľvek obočí - svetlom aj tmavom. Efekt bude viditeľný, aj keď máte krátke obočie či nie veľmi husté. V tomto prípade sa oplatí kombinovať lamináciu obočia so stylingom.



A či je potrebná špeciálna údržba obočia po laminácii?

Áno, minimálna. Rovnako ako sa staráte o pleť, vlasy či telo, aj obočie potrebuje aspoň minimálnu starostlivosť, aby vám účinok laminácie vydržal čo najdlhšie. Obočie je potrebné ráno a večer pretrieť akýmkoľvek olejčekom (okrem kokosového). No a už iba prečesať do požadovaného tvaru kefkou, ktorú dostanete po laminovaní a je hotovo :)


Aby som to zhrnula - ak je vaše obočie problematické, príliš tuhé, chĺpky rastú zlým smerom, neviete ich každý deň zvládnuť - laminácia obočia je práve pre vás. Ak snívate o širokom, hustom obočí ako Kara Delevin - o to viac by ste mali vyskúšať tento postup.


Cenu a možnosti objednania nájdete tu: https://www.aesthebrowstudio.com/laminovanie-lifting

#laminovanie

#laminovanieobocia

#upravaobocialaminovanim

#laminaciaobocia


bottom of page